Clicky

Training Sales Navigator

Social Selling voor sales tijgers en business developers

Sales Navigator is de volgende stap in Social Selling. Het biedt sales professionals meer zoekmogelijkheden, mogelijkheden om contact te leggen en nog veel meer!

LinkedIn inzetten om je Sales Team zelf leads te laten genereren.

Bij veel organisaties is de druk op sales toegenomen.

Leads komen niet altijd vanzelf en ook Marketing kan niet altijd met leads komen.

Sales professionals moeten zelf met leads in contact komen.

Sales Navigator is daar de aangewezen tool voor. Maar dit vraagt wel om kennis. Kennis over hoe je deze complexe tool optimaal kan inzetten om Leads te genereren.

Benieuwd of Sales Navigator wel of geen toegevoegde waarde heeft voor uw organisatie? Vul het formulier in en Jan Willem Alphenaar neemt vrijblijvend contact met u op!

Is Sales Navigator de heilige graal?

Hoe enthousiast wij er zelf ook over zijn en ook veel van onze klanten, Sales Navigator is niet voor elke organisatie van toegevoegde waarde.

 

 

Sales Navigator is een fantastische tool voor mensen wiens dagelijkse werk het vinden van nieuwe klanten is. Als sales maar een bijzaak is of helemaal niet tot het takenpakket hoort, dan is het eerder een dure hobby dan een effectieve tool.

 

Daarnaast is de tool redelijk complex. De mogelijkheden zijn legio, maar daarvoor is een goede training absoluut nodig. Zonder training is Sales Navigator niet meer dan een dure zoekmachine. 

 

Met onze Sales Navigator training leren wij uw sales professionals hoe zij Sales Navigator kunnen inzetten om met de juiste mensen in contact te komen. Effectiever dan cold-calling. 

 

Deze groepstraining bieden wij online of In-Company aan.

 

Per Sales Navigator training hanteren wij groepsgroottes tussen de 6 en 10 deelnemers.

 

Voordat we een Sales Navigator training verzorgen is het belangrijk dat de basis op orde is. 

 

Daarom hanteren wij geen standaard programma, maar stellen we de inhoud voor u samen nadat we overleg hebben gehad met elkaar.

"Met Sales Navigator brengen we een volledige organisatie in kaart en krijgen we meteen de Decision Making Unit in beeld. Super handig!"

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wij verzorgen onze trainingen momenteel online of op uw locatie.

 

In het Nederlands of het Engels.

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen door te spreken en u 

daarna een passend voorstel te doen.