LinkedIn bedrijfstraining

Wij leren uw medewerkers LinkedIn succesvol in te zetten voor marketing en sales.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het effectief inzetten van LinkedIn voor Marketing en Sales. Daar zijn dan ook al onze trainingen op ingericht.

We zijn gecertificeerd, ervaren en gedreven.

Ook voor uw organisatie kan LinkedIn van toegevoegde waarde zijn. Om op te vallen bij de doelgroep, om nieuw personeel aan te trekken, of om uw producten of diensten te promoten.

LinkedIn is met bijna 10 miljoen Nederlandse gebruikers het grootste professionele platform. Hier gebeurt het. 

Ook binnen uw organisatie heeft bijna iedereen wel een eigen profiel op LinkedIn. Een profiel dat als zakelijk visitekaartje dient en uitstraalt op uw organisatie.

Uw medewerkers hebben in de loop der jaren een netwerk opgebouwd en doen er af en toe ook iets mee.

Dat is niet altijd in lijn met de uitstraling die u als organisatie voor ogen heeft.

Het is tijd voor een training!

LINKEDIN VOOR MARKETING

Elke B2B of overheidsorganisatie kan LinkedIn inzetten voor marketingdoeleinden. Van content marketing tot aan paid media (advertising). Wij leren uw medewerkers alle mogelijkheden, voordelen, handigheidjes en geheimpjes. 

linkedin voor sales

B2B sales teams kunnen optimaal profiteren van LinkedIn. De database met meer dan 930 miljoen professionele leden is van onschatbare waarde, mits je daar je weg in kunt vinden. 

Zowel met de standaard (gratis LinkedIn) als met de premium (Sales Navigator) versie kan uw sales team grote stappen maken. Als eenmaal bekend is hoe het platform naar hun hand gezet kan worden, zal er direct resultaat geboekt worden.

 

 

overige linkedin trainingen

Elke B2B of overheidsorganisatie zou LinkedIn moeten inzetten voor communicatiedoeleinden. Goede kennis van het platform stelt uw medewerkers in staat om uw organisatie als beste te vertegenwoordigen. Met onze algemene LinkedIn training helpen wij uw medewerkers om bekend te raken met het platform en leren wij hen de basisfuncties nuttig te gebruiken. Deze basistraining is in veel gevallen een opstap naar meer.

Serieus aan de slag met LinkedIn voor uw organisatie?

Boek een gratis telefonisch consult

enkele van de ruim 500 organisaties die wij reeds hebben geholpen met linkedin trainingen