Benieuwd wat een LinkedIn training voor uw organisatie kost en kan opleveren? Vul vrijblijvend dit formulier in. Wanneer u onderstaand formulier invult, neem ik contact met u op voor een offerte op maat. Vrijblijvend!
* Hoe meer u invult, hoe beter het voorstel aansluit bij uw wensen.

Lezingen / Mini Masterclasses

Voor grotere groepen. In een tijdsbestek van 45 tot 90 minuten behandel ik 15 tips waarmee iedereen direct profijt heeft van LinkedIn.

In-Company Workshop

Workshop van een dagdeel met maximaal 15 deelnemers waarbij LinkedIn Basis of LinkedIn gevorderden wordt behandeld. Na deze training weten de deelnemers alle ins en outs van LinkedIn, hebben zij een optimaal profiel en weten ze hoe ze met de juiste mensen in contact moeten komen.

In Company training

Een training die uit meerdere dagdelen kan bestaan voor optimaal gebruik van LinkedIn en bijbehorende tools als Sales Navigator en SlideShare voor Social Selling.
Groepsgrootte maximaal 10 deelnemers. Dit traject is volledig aangepast aan de wensen van de organisatie.

Waarom een LinkedIn training? Er zijn vele redenen om een LinkedIn training te volgen

LinkedIn is met wereldwijd ruim 470 miljoen leden en in Nederland 6,4 miljoen accounts een serieus platform. Anders dan andere sociale netwerken, nemen de deelnemers dit platform heel serieus. Professionals uit allerlei sectoren hebben een profiel en een netwerk. Er wordt kennis gedeeld in groepen en bedrijven kunnen doelgroepen bereiken via de Company Pages. Op LinkedIn wordt serieus zaken gedaan.

  • LinkedIn is de nummer 1 vacature site
  • LinkedIn is een ideaal platform voor Content Marketing
  • Social Selling voor B2B begint op LinkedIn
Jan Willem Alphenaar

Jan Willem Alphenaar Spreker, trainer en auteur

Jan Willem Alphenaar wordt gezien als een van de LinkedIn experts van Nederland. Veelgevraagd als spreker over LinkedIn in binnen- en buitenland.

Jan Willem Alphenaar is zelf al meer dan tien jaar actief op LinkedIn. In die tien jaar heeft hij (in 2006) een baan gevonden via dit netwerk en al vele klanten. Momenteel komt 30% van zijn omzet uit zijn netwerk op LinkedIn. Gefascineerd door de mogelijkheden en kansen is hij vaak als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van LinkedIn.

Auteur

Jan Willem schreef vijf boeken over LinkedIn (volgende twee zijn in de maak) en schreef honderden blogs over LinkedIn op oa. Marketingfacts, LinkedInpro.nl, PowerPR.nl, Ondernemerstips.nl en expertupdate.nl. Door velen wordt hij gezien als een autoriteit in de Benelux op het gebied van LinkedIn.

LinkedIn Congres

Sinds 2014 organiseert hij samen met Richard van der Blom het Benelux LinkedIn congres in samenwerking met LinkedIn.

Trainingen

Sinds 2010 verzorgt hij LinkedIn trainingen. Binnen organisaties en via open inschrijvingen. Ondertussen heeft hij al duizenden mensen wegwijs gemaakt op het gebied van LinkedIn.

0
+ mensen getraind
0
+ blogs geschreven over LinkedIn
0
boeken geschreven over LinkedIn

Het PEAS © model voor Succes met LinkedIn Bij mijn trainingen maak ik gebruik van het door mijzelf ontwikkelde PEAS © model voor social succes. Dit model wordt ondertussen internationaal ingezet bij organisaties als Philips, Unilever en International Practice Group.

Wat is het PEAS © Model?

Het PEAS © model heb ik in eerste instantie ontwikkeld voor Philips om in te zetten voor Social Selling. Ondertussen is het model verder door ontwikkeld en kan het ingezet worden voor elke vorm van succes. Het model bestaat uit vier componenten die de basis vormen van al mijn trainingen, lezingen en workshops voor LinkedIn. Of het nu om werkzoekende gaat of om Social Selling toe te passen voor uw salesteam.

De vier componenten zijn:

P – Profiling, hoe maak je een optimaal profiel dat gevonden wordt en de juiste eerste indruk geeft;

E – Extend your reach, hoe zorg je dat je met de juiste mensen in contact komt;

A – Add Value, zorg dat je van waarde bent voor je netwerk door interessante zaken te delen en de interactie aan te gaan;

S – Succes/Sell, de laatste, belangrijkste stap.

Gaat uw organisatie ook profiteren? Ook uw organisatie kan direct profijt hebben van het goed inzetten van LinkedIn.

Referenties Ik heb al vele tientallen organisaties op weg geholpen bij het succesvol inzetten van LinkedIn. Hieronder een selectie.