In-Company Trainingen op maat

Ik bied de volgende trainingen aan

Sales, Lead generatie en Social Selling

Als uw doelgroep behoort tot B2B dan is LinkedIn het uitgelezen platform om leads te genereren. Leer alle mogelijkheden van LinkedIn en Social Selling, eventueel met LinkedIn Sales Navigator.

Recruitment en HR

Met de toenemende vraag op de arbeidsmarkt is het vinden van de juiste kandidaten en het interesseren van deze kandidaten voor uw organisatie een vak apart geworden. Maak gebruik van alle mogelijkheden die LinkedIn, eventueel met LinkedIn Recruiter, te bieden heeft.

Marketing en Advertising

LinkedIn is het beste platform om uw B2B doelgroep te bereiken. Via goed uitgekiende Content marketing en doelgroepgerichte Advertising.

Algemeen LinkedIn gebruik

Laat uw medewerkers optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van LinkedIn.  Personal Branding, Corporate branding, content marketing.

Specifiek

Het kan ook zijn dat u specifieke wensen heeft voor een training die niet passen in een van de hiervoor genoemde onderwerpen. Ook daarin kan ik u voorzien.

Benieuwd wat een LinkedIn training voor uw organisatie kost en kan opleveren? Vul vrijblijvend dit formulier in. Wanneer u onderstaand formulier invult, neem ik contact met u op voor een offerte op maat. Vrijblijvend!

Organisatie

Website

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mail adres

Het soort training dat u zoekt

Aantal deelnemers

Uw aanvraag

* Hoe meer u invult, hoe beter het voorstel aansluit bij uw wensen.

0
+ mensen getraind
0
+ blogs geschreven over LinkedIn
0
boeken geschreven over LinkedIn

Trainer Jan Willem Alphenaar an Willem Alphenaar wordt gezien als een van de LinkedIn experts van Nederland. Veelgevraagd als spreker over LinkedIn in binnen- en buitenland.

Jan Willem Alphenaar is zelf al meer dan twaalf jaar actief op LinkedIn. In die tien jaar heeft hij (in 2006) een baan gevonden via dit netwerk en al vele klanten. Momenteel komt 30% van zijn omzet uit zijn netwerk op LinkedIn. Gefascineerd door de mogelijkheden en kansen is hij vaak als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van LinkedIn.

Auteur

Jan Willem schreef vijf boeken over LinkedIn (volgende twee zijn in de maak) en schreef honderden blogs over LinkedIn op oa. Marketingfacts, LinkedInpro.nl, PowerPR.nl, Ondernemerstips.nl en expertupdate.nl. Door velen wordt hij gezien als een autoriteit in de Benelux op het gebied van LinkedIn.

LinkedIn Congres

Sinds 2014 was hij mede organisator van het Benelux LinkedIn congres in samenwerking met LinkedIn.

Trainingen

Sinds 2010 verzorgt hij LinkedIn trainingen. Binnen organisaties en via open inschrijvingen. Ondertussen heeft hij al duizenden mensen wegwijs gemaakt op het gebied van LinkedIn.

Ambassadeur

Sinds 2017 is Jan Willem officieel ambassadeur van LinkedIn. In deze rol treedt hij vaak op names LinkedIn op (inter)nationale evenementen.

Het PEAS © model voor Succes met LinkedIn Bij mijn trainingen maak ik gebruik van het door mijzelf ontwikkelde PEAS © model voor social succes.
Sinds februari 2016 al bij meer dan 100 organisaties geïmplementeerd en met succes!
Dit model wordt ondertussen nationaal en internationaal ingezet bij organisaties als Staples, Epson, Royal Reesink, Mercedes Benz, Philips, Unilever en International Practice Group.

Wat is het PEAS © Model?

Het PEAS © model heb ik in eerste instantie ontwikkeld voor Philips om in te zetten voor Social Selling. Ondertussen is het model verder door ontwikkeld en kan het ingezet worden voor elke vorm van succes. Het model bestaat uit vier componenten die de basis vormen van al mijn trainingen, lezingen en workshops voor LinkedIn. Of het nu om werkzoekende gaat of om Social Selling toe te passen voor uw salesteam.

De vier componenten zijn:

P – Profiling, hoe maak je een optimaal profiel dat gevonden wordt en de juiste eerste indruk geeft;

E – Extend your reach, hoe zorg je dat je met de juiste mensen in contact komt;

A – Add Value, zorg dat je van waarde bent voor je netwerk door interessante zaken te delen en de interactie aan te gaan;

S – Succes/Sell, de laatste, belangrijkste stap.

Gaat uw organisatie ook profiteren? Ook uw organisatie kan direct profijt hebben van het goed inzetten van LinkedIn.

Referenties Ik heb al vele tientallen organisaties op weg geholpen bij het succesvol inzetten van LinkedIn. Hieronder een selectie.